Home / Bestrijding

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding is helaas niet altijd te voorkomen. In sommige situaties zijn preventieve maat regelen niet voldoende. Dan wordt er over gegaan op chemische ongediertebestrijding. Voor deze chemische bestrijding maken wij gebruik van professionele biocide die voor de Nederlandse markt zijn toegelaten. Deze kan je onderverdelen in:

  • Fungiciden – middelen ter bestrijding van schimmels
  • Insecticiden – middelen ter bestrijding van insecten
  • Rodenticiden – middelen ter bestrijding van knaagdieren
  • Acariciden – middelen ter bestrijding van mijten

Meer weten?

Elke situatie vraag om een andere aanpak. Maak nu snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Bestrijdingsplan

Een juiste determinatie en inventarisatie van het probleem is een vereiste om een goed ongediertebestrijdingsplan te maken. Als dit niet gebeurt en ook de nazorg is niet voldoende dan zal het probleem niet worden opgelost en is er zelfs kans op resistentie(ongedierte is niet meer gevoelig voor de biocide).

Om met professionele bestrijdingsmiddelen te mogen werken moet je gecertificeerd zijn. Dit in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat u bij iedere vorm van ongedierte overlast bij Provide terecht kunt! Provide is gecertificeerd door het CPMV (Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid),  VOL VCA en wij zijn aangesloten bij branche organisatie PLA..N (Platform Plaagdierbeheersing Nederland).