Houtaantasters

Home / Ongedierte / Houtaantasters

Houtworm en boktor bestrijding

Hout is een bijzonder mooi en, mits het goed beschermd wordt, duurzaam bouwmateriaal. Een nadelige eigenschap van hout is echter de gevoeligheid voor aantasting door de hout aantastende insecten, zoals de

Houtworm(gewone)houtwormkever, (huis)boktor, bonteknaagkevers,heipaalkever of spinthoutkevers. Onder de hout aantastende insecten komt de gewone houtworm het meeste voor. Wanneer u houtworm enboktor niet tijdig ontdekt en bestrijdt, kunnen deze insecten aardig wat schade aan uw hout constructie veroorzaken.

Inspectie op houtworm en boktor tijdens renovatie of verbouwing

Wanneer u een renovatie of verbouwing in de planning heeft staan, of u van plan bent om te verhuizen naar een andere woning, is het zeker verstandig om een inspectie uit te laten voeren door één van onze specialisten. U kunt zo door tijdig signaleren later een hoop narigheid en kosten besparen.

Gratis inspectie van houtworm en boktor

Wanneer u denkt last te hebben van aantasting door houtworm en boktor, is het verstandig om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een specialist uit uw regio, voor het aanvragen van een gratis inspectie. Op afspraak zal vervolgens onze houtaantaster(expert) bij u ter plaatse komen om te inventariseren of het daadwerkelijk om houtaantasting gaat. Na afloop van de inspectie zal door onze expert die bij u ter plaatse is geweest een vrijblijvende offerte opmaken die binnen 2 werkdagen aan u verstuurd zal worden.