Muizen

Muizen bestrijding

Muizen zijn er in alle soorten en maten. Zo kent u wellicht de HuismuisBosmuis, Spitsmuis of Veldmuis. Wanneer u overlast heeft, is het zaak hier snel iets aan te doen. Muizen kunnen namelijk voor grote schade en overlast zorgen, omdat ze moeten knagen om ervoor te zorgen dat hun voortanden niet doorgroeien.

Muizen veroorzaken veel schade

Muizen veroorzaken dan ook vaak veel schade. De kans bestaat daarnaast ook dat ze aan de elektrische bedrading gaan knagen, waardoor er kortsluiting of lekstroom met zelfs brand als gevolg kan ontstaan. Wetende dat de (huis)muis zich om 4 tot 8 weken voorplant, waarbij ze gemiddeld 4 tot 6 jonge krijgen, die na 2 maanden ook (weer) geslachtsrijp zijn, zal wanneer u hier niets aan doet, de muizenoverlast steeds verder en sneller toe nemen.

Voorkom muizen met ons ongedierte preventieplan

Daarnaast is het zo dat muizen ook nog allerlei ziekten, zoals de ziekte van Weil verspreiden. Deze muizen wilt u dan ook niet aantreffen in uw bedrijf of woonhuis. Laat muizen dus verjagen, verdrijven of bestrijden! In de vorm van een ongedierte preventieplan werken wij zowel voor bedrijven als particulieren. De meeste contracten bevatten 8 tot 12 controles per jaar.

Zelf muizen bestrijden of voorkomen?

Geeft u de voorkeur aan zelf bestrijden? In onze webshop verkopen wij diverse producten, waarmee u (op kleine schaal) zelf muizen kunt vangen, zo kunt u zelf o.a. muizendoosjes en/of muizengif bestellen.